If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги помагайте, преди малко се счупи пропката за обезвъздушаване, която е на маркуча за парното.Успях да извадя часта с резбата и сега си търся пропка, обиколих магазините с авточасти в Костинброд но нямаше,кажете дали става и от други модели та през седмицата да търся по моргите.
Колега да не те плаша , но на мен ми го счупиха в сервиза и ми казаха че върви с цялото тяло и заради това са ми навили един винт вместо нея вече 1 година нямам проблем !
Моето като се счупи това с резбата си остана вътре залепих го с поксипол и вече 3г никакви проблеми - чудесно "инженерно решение". Тия коли проблем с обезвъздушаването нямат, скоро сменях радиаторчето на парното и пак нямах никакъв проблем.
пп Така като го гледам ще стане и с пропка от горивен филтър, само на някой трябва да му се занимава да ти ги отваря един по един и да сравнява
Колеги помагайте, преди малко се счупи пропката за обезвъздушаване, която е на маркуча за парното.Успях да извадя часта с резбата и сега си търся пропка, обиколих магазините с авточасти в Костинброд но нямаше,кажете дали става и от други модели та през седмицата да търся по моргите.
Бягаи при някои стругар както ти казаха.Моята е бронзова.
Голяма кърък ме е налегнал, слагам днес приспособеното винтче, паля и чакам да се обезбъздуши, но кораба загря бързо а не обърна на газ(обърна след сума ти време)пипам радиатора-студен,а перката работи, пускам парното духа студено.Странно ,че стрелката показваше малко над 90 градуса, повече от това не е вдигала.Та утре отивам за термостат, тека ми е качил кръвното проклетия кораб,че май пак ще отива на пазара, проклета кола до тук около 4000 лв за ремонти за една година и само 5000км изминати .
Голяма кърък ме е налегнал, слагам днес приспособеното винтче, паля и чакам да се обезбъздуши, но кораба загря бързо а не обърна на газ(обърна след сума ти време)пипам радиатора-студен,а перката работи, пускам парното духа студено.Странно ,че стрелката показваше малко над 90 градуса, повече от това не е вдигала.Та утре отивам за термостат, тека ми е качил кръвното проклетия кораб,че май пак ще отива на пазара, проклета кола до тук около 4000 лв за ремонти за една година и само 5000км изминати .
На водния радиатор нямаше ли и там пробка за обезвъздушаване? Преди да се заемеш с операцията всичко не беше ли наред.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
За термостат е ,капачката на разширителният съд беше отворена а водната помпа е сменена с ангренажа и няма 5000км.
---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
Вчера отивам до един приятел на около 1 км от нас и като връщам на зад да паркирам виждам ,че тече течност от колата (при маневрата е започнало да тече, от там започва дирята) отварям капака и виждам че се е счупила пробката на маркуча за парното и от там тече. Свърших си работата там за около 10 минути долях около 2 литра вода и се прибрах ,и на отиване и на връщане колата колата не беше загряла. Днес сложих винтче на пробката и отворих капачката на разширителният съд да се обезваздуши, вода не съм доливал от вчерашното сипване беше над макса ,...
Comment